Venstre-politiker smittet med Corona

19. november 2021 COVID-19

Vivi Brit Nielsen, som netop er valgt ind i Byrådet for Venstre, er smittet med Corona og dagen efter kommunalvalget, hvor en test viste, at hun var smittet, begyndte hun at ringe og skrive til alle de mennesker, som hun har været tæt på, mens hun var på Sønderskov-Skolen og andre steder i løbet af valgdagen.

“Jeg har selvfølgelig også informeret kommunens ledelse og min arbejdsplads”, siger Vivi Brit Nielsen og råder de mennesker, som har været tæt på hende de seneste dage til, at de bliver testet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Smittetallene i Sønderborg Kommune er høje – og antallet af coronasmittede var i går, torsdag, 357 – og kommunen indfører en række tiltag på skolerne, fordi det især er der, smitten breder sig.

Kommunen har også rykket Region Syddanmark for, at der oprettes et testcenter i Gråsten.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 Erhverv, Sønderborg

OJ Electronics gennemgang af FNs verdensmål viste overraskende positivt resultat

7. december 2021 Erhverv

OJ Electronics har et ønske om at bidrage til den bæredygtige udvikling. Både lokalt i Sønderborg, men også på det globale marked, hvor virksomheden opererer. Kunder, leverandører og medarbejdere forventer og efterspørger i stigende grad, at virksomheder tager ansvar og deltager i den grønne omstilling. Derfor dykkede QHSE Manager, Margit Søndergaard og en kollega ned […]

Læs mere...