Venstre sætter et punkt om åbenhed på dagsordenen til næste byrådsmøde

18. februar 2022 Politik

Venstre har sendt en mail til byrådssekretariatet, hvor de beder om at få taget et punkt om ‘Åbenhed og gennemsigtighed omkring byrådsmedlemmers vederlag’ med på dagsordenen til det kommende byrådsmøde.

Venstre skriver:

‘For at sikre åbenhed og fuld gennemsigtighed omkring byrådspolitikernes vederlag, foreslår Venstre at der fremover på kommunens hjemmeside under hvert enkelt byrådsmedlem, fremgår tydeligt, hvor meget hver enkelt politiker modtager i vederlag som byrådsmedlem og i byrådets udvalg samt oplysninger om hvert af de 31 medlemmers vederlag i eksterne organer, udvalg, nævn, bestyrelser – herunder udpegninger i disse, som følge af, at man er udpeget til at repræsentere byrådet i det pågældende fora.

Artiklen fortsætter under annoncen

Oversigten opdateres hvert halve år.’

Venstres ønske er skrevet ind som punkt 2 på dagsordenen til byrådsmødet på onsdag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...