Venstre satsede på at rulle skattestigning tilbage

1. oktober 2014 Uncategorized

Venstre har været en tur til forhandlinger om det kommende års budget – og til mødet medbragte partiet sit eget budgetudspil, hvor en del af skattestigningen straks skulle rulles tilbage.

Tage Petersen fortæller, at et bredt flertal betyder: De to største partier og mindst 80 procent af stemmerne.

Tage Petersen fortæller, at et bredt flertal betyder: De to største partier og mindst 80 procent af stemmerne.

  • Det har betydning for borgerne og byens handlende, når der er pillet 90 millioner kroner ud af de private husholdningsbudgetter, siger Tage Petersen.
    Artiklen fortsætter under annoncen

    Han roser store dele af flertalsgruppen budget og mener, at der kunne have været fundet en fælles budgetløsning, så alle 31 byrødder kunne stemme ja.

  • Vi vidste, at i ikke ville være med til at sende alle 90 millioner tilbage, så vi sagde 20 – og det ville koste langt mindre på grund af nogle ekstra tilskud, der så ville komme fra staten, siger Tage Petersen.

I Venstres budget stod der også lavere SFO-takster.

  • Men sådan skulle det så ikke være.

.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Økonomiudvalget skal se på hvordan flere uddannelser trækkes til Sønderborg

18. april 2021 Uddannelse

Der er igennem flere år arbejdet på at få flere uddannelser til kommunen og det er sket igennem forskellige råd og udvalg og i tæt dialog med områdets uddannelsesinstitutioner og virksomheder. I 2021 er der i den politiske debat i Folketinget og regeringen sat fokus på, at der skal være flere uddannelsespladser regionalt og lokalt […]

Læs mere...