Venstre satsede på at rulle skattestigning tilbage

1. oktober 2014 Uncategorized

Venstre har været en tur til forhandlinger om det kommende års budget – og til mødet medbragte partiet sit eget budgetudspil, hvor en del af skattestigningen straks skulle rulles tilbage.

Tage Petersen fortæller, at et bredt flertal betyder: De to største partier og mindst 80 procent af stemmerne.

Tage Petersen fortæller, at et bredt flertal betyder: De to største partier og mindst 80 procent af stemmerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Det har betydning for borgerne og byens handlende, når der er pillet 90 millioner kroner ud af de private husholdningsbudgetter, siger Tage Petersen. Han roser store dele af flertalsgruppen budget og mener, at der kunne have været fundet en fælles budgetløsning, så alle 31 byrødder kunne stemme ja.

  • Vi vidste, at i ikke ville være med til at sende alle 90 millioner tilbage, så vi sagde 20 – og det ville koste langt mindre på grund af nogle ekstra tilskud, der så ville komme fra staten, siger Tage Petersen.

  • Artiklen fortsætter under annoncen

I Venstres budget stod der også lavere SFO-takster.

  • Men sådan skulle det så ikke være.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2022 Politik, Sønderborg

Ændret vedligeholdelse af grønne området gavner biodiversiteten og økonomien

8. december 2022 Politik

Tidligere på året så Natur-, Klima- og Miljøudvalget på mulighederne for at justere driften af de grønne områder for at gavne levevilkårene for planter, dyreliv og insekter. I forbindelse med budgettet har det desuden været en bunden opgave at finde besparelser på den grønne drift. Det har derfor været afgørende, at omlægningen at vedligeholdelsen afrabatter […]

Læs mere...