Venstre slutter Champagne-Touren i Sønderborg

16. januar 2016 Politik

Lørdag formiddag nåede Venstres Champagne-Tour til Sønderborg by, hvor partimedlemmer havde placeret sig selv og det rullende kampagnekontor i krydset ved Jernbanegade og Perlegade.IMG_6748

“Det er et godt sted at møde mennesker og vi kan have campingvognen holdende, uden den står i vejen”, siger byrådsmedlem Claus Klaris. Han fortæller videre:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når Venstre tager ud med champagne og kransekage og ønsker Godt Nytår, så er det mest af alt for at få en snak med folk. Vi får snakket om mange lokale sager, som der kommer helt nye vinkler på”, siger Claus Klaris til SønderborgNYT.

Og selvfølgelig dukkede Venstres lokale minister, Ellen Trane Nørby også op.

“Det plejer jeg jo at gøre, hver eneste gang, jeg kan. Jeg har stor gavn af at følge med i, hvad der rører sig”, siger Ellen Thrane Nørby til SønderborgNYT.

Champagne-Touren begyndte mandag i Nordborg og ugen igennem har partiet haft etapemål forskellige steder indenfor kommunegrænsen: Augustenborg, Broager, Gråsten og Vester Sottrup.

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

home i Sønderborg solgte huse for tre generationer

30. juli 2021 Erhverv

home i Sønderborg har på kort tid solgt boliger for tre generationer – og det hele startede med, at Steen Breum Damgaard fik øje på  et hus, som home havde til salg. “Huset ligger på Kobberholm og jeg ringede til home, hvor jeg kom i kontakt med Jacob Lyng Nielsen, som tilbød at komme med […]

Læs mere...