Venstre: Stop tankerne om busterminal i Ragebøl

14. november 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådskandidat Erling Lundsgaard, Venstre, skriver:

Tænk på at du kommer med bus til Sønderborg fra eksempelvis Aabenraa eller Gråsten og bliver sat af ved en ny terminal i Ragebøl.
Du skal skifte bus for at komme ind til byen. Du står nu og venter imellem 10 og 30 minutter, inden din bybus kommer.

Busserne skal have terminal i Ragebøl.

Busserne skal have terminal i Ragebøl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du er alene, og busterminalen er tom. Ventelokalet er for dyrt at opvarme, så du står og fryser lidt. Da der ikke er mange rejsende med bus, er der ikke råd til at holde en døgnkiosk åben med pølser, kaffe eller aviser.

Hyggeligt kan det næppe blive og alle vil fortryde, at busserne ikke mere kører direkte ind til byens centrum, hvor der er mange, varme forretninger og indkøbsmuligheder.

Jeg foretrækker absolut det sidste.
CO2-mæssigt vil en direkte rute til centrum med en varm bus være at foretrække. Derfor bør byens trafikvej og bus skifteplads planlægges til fortsat at foregå i eller ved Centrum.

24. februar 2024 Kultur, Sønderborg

Glade gymnaster på gulvet i Sydjysk Sparekasse Skansen

24. februar 2024 Kultur

Det var tæt på 400 gymnaster, der var på gulvet i Sydjysk Sparekasse Skansen fredag aften, hvor flere sønderjyske gymnastikhold – der alle er en del af DGI – var samlet for at vise, hvad de har arbejdet på gennem efteråret og vinteren. “Jeg vil gerne byde Jer alle velkommen til voksentræf”, sagde Helle Matthies […]

Læs mere...