Venstre: Stop tankerne om busterminal i Ragebøl

14. november 2013 Politik

Byrådskandidat Erling Lundsgaard, Venstre, skriver:

Tænk på at du kommer med bus til Sønderborg fra eksempelvis Aabenraa eller Gråsten og bliver sat af ved en ny terminal i Ragebøl.
Du skal skifte bus for at komme ind til byen. Du står nu og venter imellem 10 og 30 minutter, inden din bybus kommer.

Busserne skal have terminal i Ragebøl.

Busserne skal have terminal i Ragebøl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du er alene, og busterminalen er tom. Ventelokalet er for dyrt at opvarme, så du står og fryser lidt. Da der ikke er mange rejsende med bus, er der ikke råd til at holde en døgnkiosk åben med pølser, kaffe eller aviser.

Hyggeligt kan det næppe blive og alle vil fortryde, at busserne ikke mere kører direkte ind til byens centrum, hvor der er mange, varme forretninger og indkøbsmuligheder.

Jeg foretrækker absolut det sidste.
CO2-mæssigt vil en direkte rute til centrum med en varm bus være at foretrække. Derfor bør byens trafikvej og bus skifteplads planlægges til fortsat at foregå i eller ved Centrum.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Tag en tur gennem labyrinten når du kommer for at købe Halloween-græskar

1. oktober 2022 Erhverv

Ved rundkørslen ved samkørselspladsen på Aabenraavej har Daabeck der røde bod stående – og ved den er der et væld af græskar og det er der også på marken. “Græskar i alle størrelser er til salg. Der er små pyntegræskar og selvfølgelig også græskar, som kan skæres ud til Halloween”, siger Charlotte Daabeck, der har […]

Læs mere...