Venstre: Sundhed og fitness gælder også for de ældre

7. oktober 2013 Uncategorized

Sundhedsudvalgs-formand Jesper Rosanes, Venstre, skriver:

Jeg vil gerne ”sundhed” bredt for både børn, unge, voksne og ældre. Derfor er der sat mange ting i gang, men meget kan gøres endnu.

Jeg er blevet kontaktet af flere borgere der mener, at en stor del af motions- og bevægelsestiltagene på Strandpromenaden primært er rettet mod børn og unge og der er fremsat ønske om en petanque bane til glæde for den ”ældre” del af befolkningen.

Jesper Rosanes siger, at sundhed for alle også gælde ældre.

Jesper Rosanes siger, at sundhed for alle også gælde ældre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med de klimaforandringer som man fremover forventer, vil vi sikkert få et klima som er udendørsvenligt en stor del af året og her er en Petanquebane så et rigtig godt tiltag.

Sundhedsudvalget støtter gerne op om sådanne initiativer og derfor vil man snart kunne se arbejdet gå i gang på det grønne område mellem Vikingeklubben og Lystbådehavnen til glæde for rigtig mange. Og så gør det jo ikke noget, at banen har internationale mål og socialt samvær er jo også mental sundhed.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 112, Nordborg

Skorstensbrand på Nordals

13. maj 2021 112

Torsdag eftermiddag kørte brandvæsnet til Lønsømadevej i Holm, fordi der omkring klokken 16:30 kom en melding om en skorstensbrand. Det er indsatslederen fra Brand og Redning og de frivillige brandmænd i Nordborg, der blev tilkaldt.

Læs mere...