Venstre: Sundhed og fitness gælder også for de ældre

7. oktober 2013 Uncategorized

Sundhedsudvalgs-formand Jesper Rosanes, Venstre, skriver:

Jeg vil gerne ”sundhed” bredt for både børn, unge, voksne og ældre. Derfor er der sat mange ting i gang, men meget kan gøres endnu.

Jeg er blevet kontaktet af flere borgere der mener, at en stor del af motions- og bevægelsestiltagene på Strandpromenaden primært er rettet mod børn og unge og der er fremsat ønske om en petanque bane til glæde for den ”ældre” del af befolkningen.

Jesper Rosanes siger, at sundhed for alle også gælde ældre.

Jesper Rosanes siger, at sundhed for alle også gælde ældre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med de klimaforandringer som man fremover forventer, vil vi sikkert få et klima som er udendørsvenligt en stor del af året og her er en Petanquebane så et rigtig godt tiltag.

Sundhedsudvalget støtter gerne op om sådanne initiativer og derfor vil man snart kunne se arbejdet gå i gang på det grønne område mellem Vikingeklubben og Lystbådehavnen til glæde for rigtig mange. Og så gør det jo ikke noget, at banen har internationale mål og socialt samvær er jo også mental sundhed.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...