Venstre: Sundhed og fitness gælder også for de ældre

7. oktober 2013 Uncategorized

Sundhedsudvalgs-formand Jesper Rosanes, Venstre, skriver:

Jeg vil gerne ”sundhed” bredt for både børn, unge, voksne og ældre. Derfor er der sat mange ting i gang, men meget kan gøres endnu.

Jeg er blevet kontaktet af flere borgere der mener, at en stor del af motions- og bevægelsestiltagene på Strandpromenaden primært er rettet mod børn og unge og der er fremsat ønske om en petanque bane til glæde for den ”ældre” del af befolkningen.

Jesper Rosanes siger, at sundhed for alle også gælde ældre.

Jesper Rosanes siger, at sundhed for alle også gælde ældre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med de klimaforandringer som man fremover forventer, vil vi sikkert få et klima som er udendørsvenligt en stor del af året og her er en Petanquebane så et rigtig godt tiltag.

Sundhedsudvalget støtter gerne op om sådanne initiativer og derfor vil man snart kunne se arbejdet gå i gang på det grønne område mellem Vikingeklubben og Lystbådehavnen til glæde for rigtig mange. Og så gør det jo ikke noget, at banen har internationale mål og socialt samvær er jo også mental sundhed.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 REGIONALT, Debat

Debat: Sønderborg bør satse på 100 procent grøn fjernvarme

26. september 2022 REGIONALT

Marianne Karlberg, Spidskandidat for Frie Grønne, Sydjyllandskredsen, skriver: Sønderborg Kommune har fuld fart på planerne om at udrulle fjernvarme i store dele af kommunen. Det giver rigtig god mening – klimakrisen, stigende energipriser og krigens rasen i Ukraine byder os at sætte turbo på at finde alternativer til vores olie- og gasfyr. Sønderborg Kommune har faktisk […]

Læs mere...