Venstre: Sundhed og fitness gælder også for de ældre

7. oktober 2013 Uncategorized

Sundhedsudvalgs-formand Jesper Rosanes, Venstre, skriver:

Jeg vil gerne ”sundhed” bredt for både børn, unge, voksne og ældre. Derfor er der sat mange ting i gang, men meget kan gøres endnu.

Jeg er blevet kontaktet af flere borgere der mener, at en stor del af motions- og bevægelsestiltagene på Strandpromenaden primært er rettet mod børn og unge og der er fremsat ønske om en petanque bane til glæde for den ”ældre” del af befolkningen.

Jesper Rosanes siger, at sundhed for alle også gælde ældre.

Jesper Rosanes siger, at sundhed for alle også gælde ældre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med de klimaforandringer som man fremover forventer, vil vi sikkert få et klima som er udendørsvenligt en stor del af året og her er en Petanquebane så et rigtig godt tiltag.

Sundhedsudvalget støtter gerne op om sådanne initiativer og derfor vil man snart kunne se arbejdet gå i gang på det grønne område mellem Vikingeklubben og Lystbådehavnen til glæde for rigtig mange. Og så gør det jo ikke noget, at banen har internationale mål og socialt samvær er jo også mental sundhed.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...