Venstre tager kritikere på ordet og deler valgflæsk ud

15. november 2013 Uncategorized

Fredag eftermiddag stillede Jesper Rosanes sig bag grillen i Perlegade og så sørgede han for, at partikollegerne havde stegt flæsk, der kunne deles ud til de mennesker, der takkede ja.

Under valgkampen er Venstre blevet beskyldt for at dele valgflæsk ud til vælgerne og næste gang den beskyldning nævnes, så kan Venstrefolkene give deres kritikere aldeles ret.

Peter Hansen er i Perlehumør, mens han deler valgflæsk ud i Perlegade.

Peter Hansen er i Perlehumør, mens han deler valgflæsk ud i Perlegade.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Nu er det tid til lidt sjov, siger borgmesterkandidat Peter Hansen til Sønderborg Nyt. Ligesom andre kandidater, så har han brændt masser af energi af på vælgermøder og andre ting, der hører en valgkamp til.

– Nu skal vi på gaden med vores foldere og vi skal også snakke med dem, der vil høre, hvad det er, som vi vil, siger han.

Se gadebillederne: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.468005276653158.1073741956.271358109651210&type=1

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole [email protected]
6. december 2023 Politik, Sønderborg

Tysk rederi vil sejle faste ture mellem Flensborg og Sønderborg

6. december 2023 Politik

Et tysk rederi har henvendt sig til Sønderborg Havn og Sønderborg Kommune med ønske om at starte en fast turbåd mellem Flensborg og Sønderborg fra midten af marts måned. Rederiet ønsker at sejle to til tre gange dagligt med op til 50 passagerer mellem Flensborg og Sønderborg til ultimo oktober. Sikkerhedsregler siger, at området, hvor […]

Læs mere...