Venstre tager kritikere på ordet og deler valgflæsk ud

15. november 2013 Uncategorized

Fredag eftermiddag stillede Jesper Rosanes sig bag grillen i Perlegade og så sørgede han for, at partikollegerne havde stegt flæsk, der kunne deles ud til de mennesker, der takkede ja.

Under valgkampen er Venstre blevet beskyldt for at dele valgflæsk ud til vælgerne og næste gang den beskyldning nævnes, så kan Venstrefolkene give deres kritikere aldeles ret.

Peter Hansen er i Perlehumør, mens han deler valgflæsk ud i Perlegade.

Peter Hansen er i Perlehumør, mens han deler valgflæsk ud i Perlegade.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Nu er det tid til lidt sjov, siger borgmesterkandidat Peter Hansen til Sønderborg Nyt. Ligesom andre kandidater, så har han brændt masser af energi af på vælgermøder og andre ting, der hører en valgkamp til.

– Nu skal vi på gaden med vores foldere og vi skal også snakke med dem, der vil høre, hvad det er, som vi vil, siger han.

Se gadebillederne: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.468005276653158.1073741956.271358109651210&type=1

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...