Venstre tilfredse med at byrådet udskyder opsigelse af aftalen med Danske Diakonhjem

17. maj 2019 Erhverv

Onsdag sendte borgmester Erik Lauritzen en pressemeddelelse, hvor han forklarede, at en eventuel kommunal overtagelse af Dalsmark Plejehjem tidligst sker efter 31. decenber 2020.

Ankestyrelsen er i gang med at undersøge, om kommunen kan opsige drifsaftalen med Danske Diakonhjem – og det tager længere tid end ventet.

“I Venstre er vi glade for at alle partier i byrådet nu er med på at udskyde opsigelsen af aftalen med Danske Diakonhjem omkring driften af Dalsmark.

Udskydelsen vil give noget midlertidigt arbejdsro, men uanset hvad afgørelsen bliver fra Ankestyrelsen, vil vi i Venstre arbejde for at Danske Diakonhjem også fremover får mulighed for at drive plejehjemmet”, siger byrådsmedlem Tage Petersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen gør klar til Maskerade

29. november 2021 Uddannelse

I weekenden blev der øvet intenst af hele det hold, som er en del af Statsskolens årlige musical, der har premiere på fredag. Og mens der blev øvet, blev der også syet lystigt på det tøj, som skuespillerne skal have på. “Vi har generalprøve på onsdag og den dag er det afgangsklasser fra folkeskoler, som […]

Læs mere...