Venstre: Vi har råd til en meget bedre folkeskole

4. november 2017 KV2017

Byrådsmedlem og kandidat Sven Jensen, Venstre, skriver:

I Sønderborg Kommune har vi eller har vi haft råd til rigtige mange projekter og tiltag såsom Spejderlejr, Tour det France 2020/21 og køb af det hvide palæ i Augustenborg for at nævne nogen. Hermed ikke sagt at de tiltag/beslutninger har været dårlige; men når vi som kommune har råd til disse tiltag så skal vi have råd til at løfte folkeskolen endnu mere, end vi allerede gør i helhedsplanen ”Kvalitet i dagtilbud & folkeskole”.

Vores børn er vores fremtid og en god og tryg skolegang, hvor (ud)dannelse og faglighed giver vores børn de bedste forudsætninger for at komme videre med netop deres drømmeuddannelse, må være centralt for alle politikere.

Derfor vil jeg arbejde for følgende tiltag de kommende år, for at give vores elever endnu bedre muligheder for at løfte sig yderligere både fagligt, social og som person.

  • Kortere skoledage – igen skal gå i skole efter 14.30
  • Lavere klassekvotient – max. 22 elever i klasserne
  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • Computer/ Laptop for alle elever i overbygningen

Økonomien skal ikke være afgørende for at gennemføre disse tiltag de kommende år. Og børnene er jo kommunens fremtid.

Jeg er sikker på, at vi på tværs af partier/lister kan blive enige om disse tiltag og derved give vores elever både større faglige og sociale kompetencer.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...