Venstre: Vi ønsker en statslig styrelse flytter ind i Sønderborg Kaserne

18. september 2017 Politik

Står det til Venstre i Sønderborg skal Sønderborg Kaserne i fremtiden huse en af de statslige styrelser, som den Venstreledede regering har annonceret vil ske med en anden runde af udflytning af statslige arbejdspladser. 

Meldingen kommer forud for finansminister Kristian Jensen fredag den 22. september besøger Sønderborg, hvor Venstres borgmesterkandidat Peter Hansen vil vise Kristian Jensen Sønderborg Kaserne og præsentere ham for forslaget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver Venstre i en pressemeddelelse.

“Sønderborg Kaserne vil være ideel til at huse en ny styrelse, når regeringen laven anden runde af udflytning af statslige arbejdspladser. Derfor melder vi klart ud, at Venstre i Sønderborg mener at der skal en styrelse ind på kasernen og jeg håber at Kristian Jensen kan se samme potentiale”, siger borgmesterkandidat Peter Hansen.
Den succesfulde udflytning af Landbrugsstyrelsen – den tidligere NaturErhvervsstyrelsen – til Augustenborg, håber Peter Hansen, vil kunne spille positivt ind, når regeringen skal træffe beslutning om anden runde af udflytning af statslige arbejdspladser.

“Venstre er det parti i folketinget der har sat handling bag ordene om at skabe et Danmark i balance. Derfor er det også naturligt for os i Venstre, at det er os der er først på banen med forslag til, hvor en ny statslig styrelse i Sønderborg kommune skal placeres”, siger Peter Hansen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk