Venstre vil ikke – som socialdemokraterne – spare tre millioner på busrute 223

14. december 2022 Politik

Jesper Smaling slår på SønderborgNYT et slag for at bevare ungdomskortet, og i Venstre synes vi bestemt heller ikke, at det er sjovt at fjerne tilskuddet til det, men Socialdemokratiets alternativ med at spare over tre millioner kroner på rute 223 vil være værre og være en ren massakre på den rute fra Nordborg til Gråsten, der binder hele kommunen sammen, og som mange bruger dagligt til at komme til og fra arbejde, og som giver folk uden bil eller kørekort mulighed for at komme ind til centerbyen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan lyder det fra Venstres Tage Petersen.

“Lige nu er vore to partier gået i regering sammen, og det vil forhåbentlig være godt for Danmark, men vi har stadig forskellige grundholdninger, og det afspejler sig også i denne sag, hvor vi i Venstre i modsætning til socialdemokraterne vil ligestille folkeskoler og friskoler ved at bevare busserne til friskolerne på Kegnæs og i Oksbøl”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...