Venstre vil ikke spare på såkaldt bløde områder

30. september 2013 Politik

I det forslag Venstre lægger frem for Byrådet, som deres bud på et budget står der i teksten, at Venstre ikke vil lave nedskæringer på de bløde områder.

I teksten står der: I Sønderborg Kommune vil Venstre også de næste fire år arbejde for en ordentlig velfærd af høj kvalitet for både unge og ældre. Derfor indeholder dette budget ingen besparelser, der forringer velfærden på de såkaldte bløde områder.

Peter Hansen vil ikke skære i de bløde områder.

Peter Hansen vil ikke skære i de bløde områder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kigger man tallene i budgetforslaget igennem, så står der, at aftalen med Kirkens Korshær skal genforhandles – og målet er at spare 5 millioner kroner alene dér i den kommende valgperiode.

Hvis ikke Kirkens Korshær kan levere den samme ydelse for 5 millioner færre kroner, så kan der ske en forringelse i velfærd til socialt udsatte.

Boliger til udsatte droppes

Som en del af strategien for socialt udsatte, har Socialudvalget tænkt sig, der skal bygges en hytteby, hvor de udsatte mennesker kan bo. Det er den type boliger tidligere Socialminister Karen Jespersen kaldte for Skæve Boliger.valg

Artiklen fortsætter under annoncen

Socialudvalget har en plan om at bygge dem efter årsskiftet.

Venstre vil have dem udskudt på ubestemt tid, altså annulleret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...