Venstre vil satse på små og blå sejre i budgetforhandlingerne

25. august 2021 Politik

Onsdag blev forvaltningens budgetoplæg sendt gennem Byrådet, som godkendte, at det nu skal behandles på et budget-seminar og i de forskellige partier, inden der laves et endelig budget, som skal gokendes i byrådet den 29. september.

“Den korte version er, at balancen forriget med 21 millioner kroner og det vl give en nedadgående kassebeholdning”, sagde borgmester Erik Lauritzen. Det er især udgifter til ældre og til udsatte børn, der er steget.

“Og så pålægges kommunerne flere opgaver af Christiansborg uden, at der er ikke fulgt penge med”, sagde borgmesteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men nu har vi et par uger til at forhandle og blive enige, som vi har gjort det de seneste tre år”.

Venstres Tage Petersen fortalte, at det snart er muligt at se bunden af kassen.

“Og det må vi rette op på, så vi vil komme med nogle forslag, som jeg håber vil give nogle små og blå sejre inden den store blå sejr den 16. november”, sagde Tage Petersen.

Stephan Kleinschmidt fra Slesvigsk Parti rejste sig også og sagde:

“Forvaltningens oplæg er et godt grundlag at forhandle ud fra, så nu må vi pakke det ideologiske væk og finde løsninger”, sagde han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...