Venstremand skriver åbent brev til BIOS

16. oktober 2015 Politik

Henrik Juul Nielsen, Venstre, skriver:

Kære BIOS

Henrik Juul Nielsen har forståelse for startvanskelighederne i BIOS.

Henrik Juul Nielsen har forståelse for startvanskeligheder i BIOS.

Den seneste tid har været hård ved jer. Navnlig fra journalister der tror på alt hvad Falck gør og skriver.
Der har fra første dag kørt en hetz mod jer, som virker endeløs, og det er fuldstændig tosset at journalisterne er så bange for jeres succes her i regionen.

Men med mit ‘lille’ kendskab har jeg skrevet i forskellige medier, og forsøgt at forsvare regionens og jeres sag, fordi jeg er stolt over at have jer i regionen.

Selvfølgelig er mine læserbreve anledning til div. debatter som mest var negative, og byggede på falske argumenter men, at nogle sågar var rettet mod min person – tja sådan er det når man tror på en sag og kæmper kampen, og jeg tror virkelig på jer, og alt tyder da også på det lykkes.

En stor kritik som kører nu, er jeres tyske mandskab, noget jeg ikke mener er et problem, da det jo er danske redderebios3 der helt afgør om i skal have danske eller tyske reddere. Ambulancen skal jo køre, når en borger har brug for det er nærmest logik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et andet problem er manglen på ambulancer, men lad os nu lige slå koldt vand i blodet – i snit er det tale om én om dagen i hele regionen, og det er løst til nytår, og måske før hvis de danske redder fra Falck søgte de ledige stillinger ved jer.


For jeg er da alvorlig bange for, at Falck skal ud og fyre redder på sigt, sådan som de op til jeres start har hamstret reddere til de andre regioner.

Kæmp videre, jeg glæder mig til at sige: Hvad sagde jeg?

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Feriepartner Sønderborg overtager udlejningsbureauet Nordferien

6. december 2022 Erhverv

Feriepartner Sønderborg er allerede inden den officielle åbning kommet utrolig godt fra start, idet der netop er indgået en aftale med udlejningsbureauet Nordferien om at overtage deres lokale aktiviteter. Ejerparret af Nordferien, Lone & H. C. Unger, har ønsket at få mere fritid og efter mange år med meget lidt ferie og stort set ingen […]

Læs mere...