Venstres folketingsgruppe mødes på Hotel Alsik

12. august 2020 Politik

Venstres folketingsgruppe holder deres årlige sommergruppemøde på Hotel Alsik i Sønderborg.

Det er Ellen Trane Nørby, der har trukket mødet til Sønderjylland og hun håber, at både vejr og program flasker sig så Venstres folketingsmedlemmer og medlemmer af Europa-Parlamentet både kan få diskuteret det kommende års politiske retning, men forhåbentligt også kan få smag for vores skønne del af Danmark, skriver Venstres folketingsgruppe i en pressemeddelelse.

Programmet var oprindeligt sammensat, så det skulle stå Genforeningens tegn, men det – som så meget andet – ændrede Coronaen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Sommergruppemødet har flere gange været i risiko for at blive aflyst og ændret på grund af Corona, men vi kan heldigvis gennemføre det i en justeret form, så jeg glæder mig til at byde velkommen til alle mine gode kollegaer her på min hjemmebane i næste uge” siger Ellen Trane Nørby.

Det er partiet Venstres folketingsmedlemmer, der selv dækker udgifterne i forbindelse med sommergruppemødet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...