Venstres har udnævnt Jens Peter Thomsen fra Gråsten til æresmedlem

22. maj 2021 Gråsten
Æresmedlem Jens Peter Thomsen. Foto: Venstre i Gråsten
Æresmedlem Jens Peter Thomsen. Foto: Venstre i Gråsten

Venstremand Jens Peter Thomsen er udnævnt til æresmedlem i Venstre og nu har han fået et flot æresbevis, som er underskrevet af partiformand Jacob Ellemann-Jensen. Jens Peter Thomsen har i sine 24 år i lokalpolitik bestridt utallige poster, skriver Venstre i Gråsten i en pressemeddelelse.

“Trofasthed er ikke en selvfølge i politik. Partihoppere er ikke ligefrem et fremmedord. Jeg tror, der er nogle dyder, man måske godt kunne længes lidt efter, der handler om loyalitet. Der handler om, at det ikke er medvind hele vejen. At det også en gang imellem er hårdt”, sagde formand for Venstre i Gråsten, Ingrid Johannsen, da hun skulle overrække Jens Peter Thomsen æresbeviset.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kigger man på Venstres meningsmålinger, er medvind da heller ikke det ord, der falder én først ind.

”Men det betyder intet for Jens Peter Thomsen. Du er og bliver Venstremand.  Du har aldrig været ramt af tvivl om, hvor krydset skulle sættes”, sagde formanden.

Jens Peter Thomsen var fra 1993-2006 medlem af Gråsten byråd. Og fra 2007-2017 sad han i Sønderborg Byråd.

“Du har været garant for, at Venstre fik flotte stemmetal i Gråsten og ikke blev glemt på rådhuset i Sønderborg”, sagde Ingrid Johannsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...