Venstres Peter Hansen trækker sig som spidskandidat

22. november 2017 KV2017

Peter Hansen trækker sig som spidskandidat for Venstre.

“Nu har jeg haft to forsøg  på at erobre borgmesterposten og samtidig ser det ud til, at vi får en del nye og yngre ind i byrådet. Der er et generationsskifte i Venstres byrådsgruppe”, siger Peter Hansen til SønderborgNYT og tilføjer:

“I 2013 storblødte Aase Nyegaard til os. Jeg tror, forventningen var stor, da vi gik fra fem til ni mandater. Men de kunne ikke bruges til en borgmesterpost, så nu har vælgerne set i andre retninger”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Hansen har brugt dagen på at tænke over Venstres valg.

“Og på de nye, der er stemt ind, kan jeg sige, at hvis man virkeligt vil det her – og gør en kæmpe indsats – så kan det lykkes. Også de kandidater, der ligger lige under dem, der kom ind, har gjort det super”, siger Peter Hansen til SønderborgNYT.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Augustenborg, Politik

Tænder julelysene og skruer ned for gadebelysningen

5. oktober 2022 Augustenborg

”I Teknik-, By og Boligudvalget er vi enige om at bevare støtten til julebelysning for bla. at støtte op om handelslivet, men vi er også sikre på, at man i de forskellige handelsstandsforeninger er opmærksomme på at begrænse energiforbruget”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT. Sparer på gadelyset “Selv om nogle måske vil […]

Læs mere...