Venstres Peter Hansen vil asfaltere sig ud af krisen

24. april 2020 Politik

Vi skal have gang i økonomien efter Corona-krisen og Peter Hansen fra Venstre ser en oplagt mulighed i at få en bredere vej fra Alssundbroen til Madeskoven. Derfor har han skrevet et åbent brev til trafikminister Benny Engelbrecht.

“I Sønderborg arbejder vi alle i byrådet på, at aktivere økonomien og gør hvad vi kan, inden for de regler, der er. Vi har blandt mange ting, et længe næret ønske om, at få fire spor fra Alssundbroen til Madeskoven, så vi kan få bedre fremkommelighed på Als”, siger Peter Hansen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Hansen fortæller, at det betyder, der er så vil være fin fremkommelig helt ud til Augustenborg og det er godt i myldretiden.

“Som trafikminister og lokalt valgt folketingsmedlem har Benny Engelbrecht en enestående chance for at få gå ind og påvirke dette ønske og vise, at han vil gøre noget for det område, han er valgt i”.

Kommunen ejer det meste af jorden og vil gerne skyde det ind i en udvidelse.

“Så der skal ikke købes jord, men sådan set bare lægges asfalt”, siger Peter Hansen. Det er staten, der har ansvaret for netop det vejstykke og derfor er det staten, der sørge for asfalten.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Gråsten

Se nogle af de steder hvor der fejres Sankt Hans

23. juni 2021 Kultur

Du kan fejre Skt. Hans på Fluepapiret i Sønderborg, hvor Michael Vogensen spiller musik fra klokken 17:30 og klokken til klokken 19:30 er det bandet ‘Gør det noget’, som skal spille. Klokken 19 dukker Ballonklovnen Finn op og laver sjove ballondyr til børn og barnlige sjæle. “Klokken 20 bliver bålet tændt og jeg fortæller ikke, […]

Læs mere...