Venstres skattelettelse på 20 millioner kr. ville koste fem

21. oktober 2014 Debat

Byrådsmedlem Peter Hansen, Venstre, skriver:

Aase Nygaard, Fælleslisten udtaler at der ikke kunne blive et budget forlig med Venstre, fordi Venstre ville sænke skatten med 20 mio.

Peter Hansen er hele tiden klar til at samarbejde med andre partier, men de skal huske, at samarbejde går begge veje.

Peter Hansen er hele tiden klar til at samarbejde med andre partier, men de skal huske, at samarbejde går begge veje.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aase Nyegaard undlader behændigt lige at fortælle, at staten ville finansiere 75% af lettelsen det første år, så det reelt ville koste 5 mio. kroner.

Det handlede derfor mere om, at Venstre ikke skulle have den “fjer i hatten” at skatten blev sænket efter, at Fælleslisten havde fået vælgernes dom pga. af skatte stigningen sidste år.

Vi kunne have fået langt større økonomiske indrømmelser i budget forhandlingerne, hvis vi ville være med til at bruge penge i stedet.

Fælleslisten kalder vores spareforslag luftige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var ikke de udtryk vi hørte, da vi i forrige periode var med til at lave budgetter, der gav overskud på regnskaberne år efter år.

Vi anerkender at, der er lavet en konstituering uden om Venstre og DF. Fælleslisten må så også anerkende, at vi fører den politik vi kan, med de midler vi har.

Fælleslisten efterlyser samarbejde.

Det vil vi rigtig gerne i Venstre.

Men samarbejde går jo som bekendt begge veje.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...