Venstres Tom Holden: Vi ønsker ikke at skade Commocean – men at der ses på samtlige kommunikationsopgaver

23. april 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Tidligere på søndagen bragte SønderborgNYT en artikel, hvor Trine Lindén tordner over Venstres udfald mod reklame- og kommunikationsbureauet Commocean i spalterne hos JVs Sønderborgredaktion.

Venstres byrådsmedlem Tom Holden, der er personen, som bad om aktindsigt i, hvor mange kommunale kroner, der sendes til reklame- og kommunikationsbureauet Commocean siger til SønderborgNYT, at han ikke er ude på at skade Commocean:

“Kommunen har hyret Commocean til at levere nogle ydelser og det har de gjort på glimrende vis. Men jeg er interesseret i at vide, hvor mange penge kommunen bruger eksternt på kommunikationsopgaver”, siger Tom Holden Holden til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han siger, at Venstre reagerer på de oplysninger, som direktionen har sendt til Venstre, der bad om aktindsigt.

“Hvis det viser sig, at Trine Lindén fra Commocean blot har sendt en talrække til kommunen og ikke skrevet de efterfølgende ord, så må vi tage den derfra”, siger Tom Holden.

“Det lader også til, at Commocean har sendt en stor del af de penge, som de har modtaget videre til andre leverandører, som har været med til at lave opgaverne. Det burde sådan set også have fremgået af de tal, som direktionen har sendt”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han forstår ikke, at kommunen ikke trak de ønskede tal fra kommunens egne systemer fremfor at bede Commocean om at levere dem. Og han forstår heller ikke, hvis direktionen valgte at skrive videre i Commoceans dokument fremfor at vedhæfte et mere med egne kommentarer.

SønderborgNYT har også talt med Venstres borgmesterkandidat, Peter Hansen, som allerede inden Venstre bad om aktindsigt i kommunens forretninger med Commocean, havde korresponderet med netop Trine Lindén om sagen. Han henviste til byrådskollegaen Tom Holden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og jeg undrer mig bare over, at kommunen får lavet så meget kommunikationsarbejde udenfor eget hus, når der er ansat ret mange kommunikationsmennesker i forvaltningerne”, siger Tom Holden og gentager, at han på ingen måder ønsker at skade Commocean.

Læs artiklen med Trine Lindén HER

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...