Ventetiden på en høreundersøgelse er blevet kortere

12. august 2020 REGIONALT
I 2018 lå ventetiden for syddanskere, der ventede på at få undersøgt hørelsen i Region Syddanmark, et sted mellem ét og to år.
Politikerne i regionsrådet igangsatte derfor en handlingsplan for at nedbringe ventetiderne på høreområdet i Region Syddanmark. Den plan har båret frugt, og allerede i 2019 var ventetiderne faldet markant. Og det bliver de ved med, skriver Region Syddanmark.
Faldende ventetid
Ventetiden på regionens fire høreklinikker er igennem de seneste to år nedbragt markant, så de nu ligger på mellem 10-37 uger. Ventetiden på en undersøgelse på høreklinikken på Sønderborg Sygehus er faldet fra 59 til 10 uger.
Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er meget glædeligt at se, at ventetiderne på vores høreklinikker er markant reduceret, siden vi satte handlingsplanen i gang i 2018. Vi har faktisk set et løbende fald i ventetiderne helt fra start – og i takt med det flotte fald, vores medarbejdere på sygehusene har leveret, har vi også oplevet, at borgere fra andre regioner har valgt at få undersøgt deres hørelse her i regionen. Det synes jeg er flot”, siger sundhedsudvalgsformand Poul-Erik Svendsen.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...