Ventetiden på høreapparatsbehandling er faldet drastisk

3. juni 2021 REGIONALT Skrevet af: Redaktion

I 2018 vedtog regionsrådet i Region Syddanmark en handleplan, der skulle nedbringe ventetiderne på høreapparatsbehandling på regionens sygehuse. Over de seneste tre år er ventetiderne faldet støt på de fire sygehuse, som tilbyder behandlingen. For at få ventetiden yderligere vil patienter, der skal vente mere end tre måneder, nu automatisk blive tilbudt hurtigere tid på den regionale høreklinik i Sønderborg.

Ventetiden på Høreklinikken på Sønderborg er på fire uger – den er på tre år faldet fra 59 uger, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det har været meget glædeligt at følge den dedikerede indsats, medarbejdere på sygehusene har leveret hele vejen. At vi i dag står med ventetider, der er helt ned til to uger, er meget imponerende og i høj grad medarbejdernes fortjeneste”, siger Poul Erik Svendsen, formand for regionsrådets sundhedsudvalg.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...