Ventetiden på høreapparatsbehandling er faldet drastisk

3. juni 2021 REGIONALT

I 2018 vedtog regionsrådet i Region Syddanmark en handleplan, der skulle nedbringe ventetiderne på høreapparatsbehandling på regionens sygehuse. Over de seneste tre år er ventetiderne faldet støt på de fire sygehuse, som tilbyder behandlingen. For at få ventetiden yderligere vil patienter, der skal vente mere end tre måneder, nu automatisk blive tilbudt hurtigere tid på den regionale høreklinik i Sønderborg.

Ventetiden på Høreklinikken på Sønderborg er på fire uger – den er på tre år faldet fra 59 uger, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det har været meget glædeligt at følge den dedikerede indsats, medarbejdere på sygehusene har leveret hele vejen. At vi i dag står med ventetider, der er helt ned til to uger, er meget imponerende og i høj grad medarbejdernes fortjeneste”, siger Poul Erik Svendsen, formand for regionsrådets sundhedsudvalg.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...