Ventetiden på høreapparatsbehandling er faldet drastisk

3. juni 2021 REGIONALT

I 2018 vedtog regionsrådet i Region Syddanmark en handleplan, der skulle nedbringe ventetiderne på høreapparatsbehandling på regionens sygehuse. Over de seneste tre år er ventetiderne faldet støt på de fire sygehuse, som tilbyder behandlingen. For at få ventetiden yderligere vil patienter, der skal vente mere end tre måneder, nu automatisk blive tilbudt hurtigere tid på den regionale høreklinik i Sønderborg.

Ventetiden på Høreklinikken på Sønderborg er på fire uger – den er på tre år faldet fra 59 uger, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det har været meget glædeligt at følge den dedikerede indsats, medarbejdere på sygehusene har leveret hele vejen. At vi i dag står med ventetider, der er helt ned til to uger, er meget imponerende og i høj grad medarbejdernes fortjeneste”, siger Poul Erik Svendsen, formand for regionsrådets sundhedsudvalg.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...