Verdensmålarrangement med radiovært Søren Dahl og Café Hack

23. august 2019 Samfund

Kom til Rønhave Plads på lørdag lørdag og oplev et spændende, sjovt og lærerigt arrangement om FN’s 17 Verdensmål, fyldt med aktiviteter og konkurrencer for både børn og voksne.

Dagens tema kommer til at handle om energi i by og bolig.

Når temaet er energi i by og bolig kommer det i særdeleshed til at handle om gode ideer til energibesparelser i hjemmet, på farten og i byen.

ProjektZero er klar til at spille klimaspillet med nysgerrige borgere.

Klokken 11 inviterer Søren Dahl indenfor på Café Hack, hvor han vil få en snak med formanden for Kultur, Idræt, Handel & Turisme, Stephan Kleinschmidt og forvaltningsdirektør Inge Olsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

De vil blandt andet snakke om, hvordan kommunen arbejder med FN’s 17 verdensmål.

Den nationale kampagne ‘Danmark for Målene’ besøger Sønderborg seks gange hen over sommeren og hver gang med et nyt tema på programmet.

Danmark for Målene er en landsdækkende 2030-kampagne, der har til formål at udbrede kendskabet til FN’s 17 verdensmål i Danmark.

Alle borgere, byer, forskere, skoler, politikere, organisationer og virksomheder bør kende til og arbejde for FN’s 17 verdensmål.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...