Verdensmålene på Rønhavepladsen trak ikke mange til

24. august 2019 Samfund

Lørdag var der besøg af ’Danmark for verdensmålene’ på Rønhaveplads og temaet var ‘Energi i by og bolig’, som blandt andet handlede om energibesparelser i hjemmet

House of Science var på pladsen med deres energitrailer, hvor man kan blive klogere på sit energiforbrug og ProjectZero stillede op med unge fra ungeklimarådet.

Søren Dahl var kommet med sin ‘Cafe Hack’, hvor byrådsmedlem Stephan Kleinschmidt og forvaltningsdirektør Inge Olsen skulle, ifølge en pressemeddelelse fra ProjectZero, have talt med radioværten, der havde læst grundigt op på Stephan Kleinschmidt, så han var velforberedt.
Artiklen fortsætter under annoncen

Men i stedet – og overraskende for radioværten – blev Henrik Bielefeldt fra ProjectZero sendt op ved siden af radioværten og sammen fik de talt om, hvad hver enkelt af os kan gøre for at spare på energien i vores hverdag.
Kun ganske få oplevede Café Hack på Rønhaveplads og medarbejdere fra Vidensbyen mener, at det ringe fremmøde til verdensmålsarrangementet kan skyldes fredagens kulturnat.
Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Nordborg, Frivillige

Et ægtepar fra Nordborg og Frelsens Hær fik Brobyggerprisen

22. oktober 2021 Nordborg

Integrationsrådet overrakte torsdag ’Brobyggerprisen 2021’ til ægteparret Poul og Britt Sørensen fra Nordborg samt Frelsens Hær i Sønderborg. ”Brobyggerprisen er vigtig. Når vi hvert år i Integrationsrådet hædrer personer, virksomheder eller organisationer, så er det med det for øje at få sat et positivt fokus på det mangfoldige arbejde, der foregår hele tiden og som […]

Læs mere...