Vester Sottrup Frivillige Brandværn samlede ind til Ukraine

7. marts 2022 Sundeved
Foto: Vester Sottrup Frivillige Brandværn
Foto: Vester Sottrup Frivillige Brandværn

Et par af de frivillige brandmænd spurgte, om vi ikke skulle samle tøj ind til Ukraine og det sagde vi selvfølgelig ja til, siger Ken Julius fra Vester Sottrup Frivillige Brandværn.

Søndag eftermiddag var brandstationen åben, så folk kunne komme med tøj og andet, som mennesker, der er flygtet, kan have brug for.

”Vi var fire på stationen, der var klar til at tage imod og vi er meget positive over den opbakning, der er i en alvorlig situation. Folk kom løbende til og de afleverede alt fra sko, spil, børnetøj, børneting til en masse voksentøj. Vi har en aftale om, at det bliver hentet og sendt til Ukraine, så vi er glade for støtten”, siger Ken Julius, der sammen med Jesper Simonsen, Peter Lorenzen og Kaja Julius brugte sin søndag eftermiddag på at samle ind til Ukraine.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...