Vi Cykler til Arbejde igen i maj måned

4. marts 2021 Samfund

Cyklistforbundet gennemfører hvert år i maj den landsdækkende motionskampagne, Vi Cykler til Arbejde, der skal få flere til at vælge cyklen frem for bilen. En daglig cykletur gavner både den enkelte borger, der oplever bedre sundhed og trivsel – og hele kommunen, der får renere luft, færre sundhedsudgifter og mindre trængsel på vejene.

Sønderborg Kommune har igennem en årrække deltaget i ”Vi cykler til arbejde” med god opbakning fra både kommunalt ansatte, private virksomheder og andre organisationer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu har Sundhedsudvalget besluttet, at vi cykler med igen i år, skriver forvaltningen efter udvalgsmødet.

Kampagnen støtter vision om Et godt liv samt Bæredygtige byer og lokalsamfund, sundhedspolitikken, idrætspolitikken og fokus på grøn transport.

“Der er så mange fordele ved at cykle og det er der rigtig mange, der har fundet ud af. Det er sjovt, sundt og giver et godt sammenhold på arbejdspladsen”, siger sundhedsudvalgsformand Helge Larsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...