VI SØGER: Sekretær/bioanalytiker til Rådhuslægerne i Sønderborg (er besat)

24. oktober 2016 Uddannelse

Stillingen er blevet besat og kan ikke længere ansøges

Rådhuslægerne i Sønderborg søger en sekretær/bioanalytiker:

Lægehuset er en solopraksis i rivende udvikling med et rigtig godt patientgrundlag på ca. 1.600 Gruppe 1-patienter. Derfor leder vi efter en dygtig og ambitiøs sekretær/bioanalytiker, der brænder for at arbejde med patienter i almen praksis.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stillingen er på 30 timer ugentligt, hvor du bl.a. vil stå for blodprøvetagning og EKG i selvstændige konsultationer, ligesom det er dig, der styrer receptionen med patienthenvendelser, indgående opkald og mange andreopgaver.

Jobbet er både spændende, udfordrende og alsidigt. Derfor er det vigtigt, at du både kan arbejde selvstændigt og tæt sammen med klinikkens øvrige personale. Ligeledes skal du være god til at bevare overblikket i en klinik, hvor der ofte er travlt.

Du er positiv, faglig dygtig med erfaring fra sundhedssektoren samt serviceminded, og du sætter en ære i at møde patienterne med empati og et smil.

Lægehuset er beliggende centralt i Sønderborg og drives på et højt fagligt niveau med patienten i fokus. Patienterne vægter nem og hurtig adgang til klinikken meget højt, og derfor tilbydes konsultationer med kort varsel.

Lægehuset er en holistisk klinik med såvel konventionelle behandlingstilbud som alternative tilbud i form af akupunktur. Derfor er det vigtigt, at du også er åben overfor nye behandlingstilbud.

Ansøgning sendes senest 30. oktober 2016 til læge Jørn Zachariassen via e-mail: jz@raadhuslaegerne6400.dk

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Du kan læse mere om Rådhuslægerne hér.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk