Vibeke Fonnesbergs I. P. Nielsen-skulptur afsløres sidst i april

17. marts 2023 Broager Skrevet af: Redaktion

Lørdag den 22. april markeres grænselandets store folketingsmand, I. P. Nielsens 150 års fødselsdag, som er den 23. april – og det gør den med afsløringen af en skulptur i Byparken i Broager.

Arrangementet starter klokken 13:30, hvor Broager Brandværnsorkester spiller og herefter vil Frode Sørensen fortælle lidt om fødselaren, skriver Arbejder-Arkivet i deres årsskrift.

Efter Frode Sørensen taler borgmester Erik Lauritzen og kunstner Vibeke Fonnesberg, inden prinsesse Benedikte, som er protektor for ‘I.P. Nielsen-Fonden til minde om Dronning Ingrid’, afslører skulpturen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når skulpturen er afsløret, er der indlæg fra folketingsmedlem Benny Engelbrecht og I. P. Nielsens oldebarn, Anders Caspersen, som nu ejer Hytten, I. P. Nielsens hus i Dynt.

Helt i I. P. Nielsen ånd og hans kærlighed til børn, så runder børnekoret Spiren arrangementet af. og efterfølgende inviterer Broagerlands Lokalarkiv til åbningen af mindeudstilling om I. P. Nielsen i Broagerhus.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...