Vibeke Fonnesbergs I. P. Nielsen-skulptur afsløres sidst i april

17. marts 2023 Kultur

Lørdag den 22. april markeres grænselandets store folketingsmand, I. P. Nielsens 150 års fødselsdag, som er den 23. april – og det gør den med afsløringen af en skulptur i Byparken i Broager.

Arrangementet starter klokken 13:30, hvor Broager Brandværnsorkester spiller og herefter vil Frode Sørensen fortælle lidt om fødselaren, skriver Arbejder-Arkivet i deres årsskrift.

Efter Frode Sørensen taler borgmester Erik Lauritzen og kunstner Vibeke Fonnesberg, inden prinsesse Benedikte, som er protektor for ‘I.P. Nielsen-Fonden til minde om Dronning Ingrid’, afslører skulpturen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når skulpturen er afsløret, er der indlæg fra folketingsmedlem Benny Engelbrecht og I. P. Nielsens oldebarn, Anders Caspersen, som nu ejer Hytten, I. P. Nielsens hus i Dynt.

Helt i I. P. Nielsen ånd og hans kærlighed til børn, så runder børnekoret Spiren arrangementet af. og efterfølgende inviterer Broagerlands Lokalarkiv til åbningen af mindeudstilling om I. P. Nielsen i Broagerhus.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...