Vicedirektør Morten Vestergaard fra Sydjysk Sparekasse har skiftet job

Morten Vestergaard. Foto: Ole Kæhler
Morten Vestergaard. Foto: Ole Kæhler
3. marts 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

50-årige Morten Vestergaard har sagt farvel til Sydjysk Sparekasse og begyndte fredag i en ny stilling som Development Director, udviklingsdirektør, hos Sparekassernes Datacentral, som har adresse i Ballerup, hvor han har fået ansvaret for den forsatte udvikling af net- og mobilplatformen NEoS.

Morten Vestergaard har været i Broager Sparekasse i omkring 17 år, hvor han var underdirektør – og det seneste halve år som vicedirektør i Sydjysk Sparekasse.

“Tiden i Broager Sparekasse har været lærerig og der har været et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god leder”, skriver Morten Vestergaard på LinkedIn og fortæller også, at der er taget godt imod ham på hans nye arbejdsplads.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og jeg glæder mig til mandag, hvor der begynder en ny arbejdsuge”.

I Sønderborg har Morten Vestergaard blandt været bestyrelsesformand for Sønderborg Erhvervs- og Turistcenter og bestyrelsesmedlem i ProjectZero.

 

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...