Vidensvirksomheden DIS flytter ind i Alsion

17. juni 2019 Erhverv

Vidensvirksomheden DIS, der leverer tekniske totalløsninger, rådgivning og konsulentydelser til industrien i både ind- og udland, har åbnet afdeling i Alsion og er dermed rykket tættere på de sønderjyske kunder.

“I Alsion er vi blandt andre spændende innovative virksomheder og midt i et interessant universitetsmiljø. I DIS vil vi gerne være internationalt og lokalt repræsenteret, og jeg glæder mig til, at vi får sat et lokalt præg i det sønderjyske.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi får mulighed for at styrke samarbejdet med nuværende samt nye kunder, og så har Sønderjylland dygtige ingeniører, som helt sikkert kan bidrage til og understøtte de kompetencer, DIS allerede har”, siger Michael Gadeberg, direktør og partner hos DIS i en pressemeddelelse.

Både eksisterende men også potentielle nye kunder tager positivt imod nyheden om DIS’ tilstedeværelse i Sønderborg.

“Der er godt gang i udviklingen i Sønderjylland, og krav til både faglige kompetencer og en kort ”time to market” gør DIS til en interessant samarbejdspartner. DIS kan medvirke til at sikre kunderne effektivitet, agilitet og profitabilitet. Rekruttering af de rette kompetencer kan være en udfordring for virksomheder, og nogle virksomheder oplever spidsbelastningsperioder med eksempelvis sæsonudsving, projekter eller nye teknologier; en situation DIS kan hjælpe virksomhederne med at komme styrket igennem”, siger Jesper Jacobsen, som er salgschef i DIS og en del af det lokale team på kontoret i Alsion.

DIS beskæftiger mere end 500 ingeniører, og ud over afdelingen i Sønderborg har virksomheden yderligere fem afdelinger i Danmark samt afdelinger i Polen, Spanien, Storbritannien, Tyskland og USA og tæller nu 19 afdelinger på verdensplan.

Inviterer til åbningsreception

Den 21. juni  inviterer DIS til åbningsreception, hvor blandt andre borgmester Erik Lauritzen byder DIS velkommen til Sønderjylland, og hvor Michael Gadeberg, direktør og grundlægger af DIS, giver et indblik i virksomheden.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk