Vidensvirksomheden DIS flytter ind i Alsion

17. juni 2019 Erhverv

Vidensvirksomheden DIS, der leverer tekniske totalløsninger, rådgivning og konsulentydelser til industrien i både ind- og udland, har åbnet afdeling i Alsion og er dermed rykket tættere på de sønderjyske kunder.

“I Alsion er vi blandt andre spændende innovative virksomheder og midt i et interessant universitetsmiljø. I DIS vil vi gerne være internationalt og lokalt repræsenteret, og jeg glæder mig til, at vi får sat et lokalt præg i det sønderjyske. Vi får mulighed for at styrke samarbejdet med nuværende samt nye kunder, og så har Sønderjylland dygtige ingeniører, som helt sikkert kan bidrage til og understøtte de kompetencer, DIS allerede har”, siger Michael Gadeberg, direktør og partner hos DIS i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Både eksisterende men også potentielle nye kunder tager positivt imod nyheden om DIS’ tilstedeværelse i Sønderborg.

“Der er godt gang i udviklingen i Sønderjylland, og krav til både faglige kompetencer og en kort ”time to market” gør DIS til en interessant samarbejdspartner. DIS kan medvirke til at sikre kunderne effektivitet, agilitet og profitabilitet. Rekruttering af de rette kompetencer kan være en udfordring for virksomheder, og nogle virksomheder oplever spidsbelastningsperioder med eksempelvis sæsonudsving, projekter eller nye teknologier; en situation DIS kan hjælpe virksomhederne med at komme styrket igennem”, siger Jesper Jacobsen, som er salgschef i DIS og en del af det lokale team på kontoret i Alsion.

Artiklen fortsætter under annoncen

DIS beskæftiger mere end 500 ingeniører, og ud over afdelingen i Sønderborg har virksomheden yderligere fem afdelinger i Danmark samt afdelinger i Polen, Spanien, Storbritannien, Tyskland og USA og tæller nu 19 afdelinger på verdensplan.

Inviterer til åbningsreception

Den 21. juni  inviterer DIS til åbningsreception, hvor blandt andre borgmester Erik Lauritzen byder DIS velkommen til Sønderjylland, og hvor Michael Gadeberg, direktør og grundlægger af DIS, giver et indblik i virksomheden.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Kultur, Gråsten

Brecklings Bogcafé: Halvdelen af billetterne til Jussi Adler Olsen er solgt

Foto: Robin Skjoldborg
24. oktober 2021 Kultur

Noget tyder på, at det blive sidste gang man kan møde krimikongen Jussi Adler-Olsen i det sønderjyske, siger Allan Breckling, som er vært i Brecklings Bogcafé, som har valgt Gråsten – det lille kongerige – til at få besøg af den verdensberømte forfatter torsdag den 18. november klokken 19.00. Rammen bliver Ahlmannsparkens BHJ-sal. “På 10 […]

Læs mere...