Vigtigt du kommer ud og snakker med andre

22. april 2020 Samfund

Jo mere aktiv du er socialt, jo mindre risiko har du for at udvikle kroniske sygdomme. Samtidig øger du livskvaliteten og mindsker depressionssymptomer. Det er konklusionen på en undersøgelse fra før Corona, som Statens Institut for Folkesundhed offentliggør i dag, onsdag, siger Sundhedsudvalgets formand, Helge Larsen.

“I disse Corona-tider giver det bekymring, fordi mulighederne for at være socialt aktiv er begrænsede”, siger Helge Larsen til SønderborgNYT.

Budskabet må derfor være, at vi bevidst skal opsøge de muligheder for en god snak, der trods alt er.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Stop for eksempel op på din gåtur for at veksle nogle ord med de andre gående, selvfølgelig på afstand. Og så vil jeg ønske dig en god snak med naboen over hækken”, siger Helge Larsen.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. oktober 2021 KV21, Sønderborg, Debat

KV21 – Debat: Klimaomstilling skal tænkes ind i kommunalplanerne

21. oktober 2021 KV21

Spidskandidat Jesper Esbensen, Konservative, skriver:  Sønderborg Kommunes fremtidige CO2-neutrale energisystem og omstillingen til det kræver en strategisk og langsigtet planlægning. Langsigtet fordi vi gerne skal være i stand til at slide de eksisterende anlæg op og så være klar med de nye, så omkostningerne ved omstillingen bliver mindst mulige. Strategisk fordi der er nogle fysiske […]

Læs mere...