ViKaLi åbner KaffeSalonen på tirsdag

10. marts 2016 Erhverv

På tirsdag kl. 15 er det første åbningsdag for KaffeSalonen i Slotsgade i Gråsten.

“Efter 2 1/2 år kommer vi med et nyt tiltag i ViKaLi Antikvitetsforretning – og det er, at vi giver lokale og turister IMG_9883muligheden for at sidde og nyde en god kop kaffe eller te, spise et stykke velsmagende kage eller nogle småkager, mens de nyder udsigten over Gråsten Slotssø”, siger Lise Guldberg, der er ejer af ViKali.

Mange turister slår et smut indenfor i ViKaLi og det samme gælder stamkunder. Begge grupper kiggr ind for at nyde atmosfæren og genopleve minder – eller for at købe en ganske særlig gave til sig selv eller til en anden.

“Der kommer også samlere i ViKaLi, fordi der er en god cahnce for at de finder, hvad de søger – eller måske ikke vidste, at de faktisk søgte efter”, siger Lise Guldberg til SønderborgNYT.

Trekløveret, som danner teamet i ViKaLi, glæder sig til tirsdag, hvor der udvides med en KaffeSalon.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Tanken er, at vores gæster kan sætte sig og nyde roen, mens kaffen eller teen gøres klar og den kan så nydes, mens øjnene følger fuglelivet i og over slotssøen”, siger antikvitetsbutikkens ejer.

Teamet bag ViKaLi vil gøre sig umage for at gøre din oplevelse i KaffeSalonen rigtigt god. Kaffen vil være god og kagerne varierer og er friske, så gæsterne kan nyde det i en afslappet atmosfære.

Slå dig ned i KaffeSalonen og giv dig selv en pause, hvor du bare nyder det.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk