ViKaLi har designet lyslagkagen Cake

31. oktober 2017 Erhverv

Brug lyslagkagen til at fejre mærkedagene, som fx din søn eller datters fødselsdage, jeres bryllupsdage eller hvor mange år, du har boet i huset eller lejligheden. Mulighederne er ubegrænsede, når du ønsker at fejre og mindes.

Lyslagkagen ”Cake” fra Gold-Li Design er lokalt design og godt sønderjysk håndværk. ”Cake” bygger på ideen om at bruge gammelt træ til ny-designede produkter, og den er derfor fremstillet af brugt træ.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har ønsket at designe en lysestage, som både er stabil og fleksibel, og som kan følge med tiden, således at den kan udbygges og anvendes som et udtryk for en udvikling. For at leve op til det, er det muligt at købe et enkelt stykke eller hele lagkagen på én gang,” siger Lise Guldberg, som fortsætter:

”Når du kigger på ”Cake” kan du se, at den er opbygget af lag, ligesom en rigtig lagkage”, siger Lise Guldberg i en pressemeddelelse.

Kaffesalon’en og ViKaLi Antikvitetsforretning, begge i Gråsten, er det eneste sted, hvor du kan se og købe lyslagkagen ”Cake”.

Forklaringen er, at det er ViKaLi, som står for designet og sørger for fremstillingen, – så her får du noget helt unikt.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk