ViKaLi sætter spot på Halfdan Rasmussen

14. oktober 2015 Kultur

Når vi hører Halfdan Rasmussens sange, kan mange af teksterne lyde som børnesange, men vi skal ikke tage fejl, for der er et budskab til både store og små væsner.

download (2)Halfdan Rasmussen ville være fyldt 100 år i år, og Rinkenæs og omegn gjorde han kendt vidt og bredt med sit sjove digt: ”Rapanden Rasmus”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Utallige er hans børnerim og børnesange, men der er bestemt også digte for voksne. Lytter du til teksterne på disse mere ”voksne” sange, vil du opdage, at Halfdan Rasmussen kunne have en ganske spids pen, men samtidig en pen fyldt med finurligheder, kærlighed og varme.

Mange af hans digte er endda ligeså aktuelle, som da Halfdan Rasmussen skrev dem, skriver ViKaLi i en pressemeddelelse.

Antikforretningen, ViKaLi, synes, at Halfdan Rasmussen fortjener at komme i fokus, og derfor retter vi opmærksomheden mod netop Halfdan Rasmussen: Lørdag d. 24. oktober kl. 14.00 i ViKaLi, Slotsgade 1 i Gråsten, holder vi temadag om Halfdan Rasmussens digte og sange.

Merete Christensen fortæller kort om Halfdan Rasmussen og læser digte, og Lise Guldberg synger sange med tekst af

Merete Christensen vil fortælle om Halfdan Rasmussen.

Merete Christensen vil fortælle om Halfdan Rasmussen.

Halfdan Rasmussen, akkompagneret af den dygtige jazz-musiker og bassist, Erling Tjørnelund. Men fællessange bliver der også plads til i løbet af eftermiddagen, ligesom der er plads til hygge på tværs af alle generationer.

ViKaLi afholder jævnligt temadage med forskellige emner, – og alle temadage finder sted på 1. sal i ViKaLi’s lokaler, men med indgang fra butikken.

Tilmelding er nødvendig, og deltagelse i Halfdan Rasmussen arrangementet koster 50,- pr. person inkl. kaffe og kage.

 

Tilmelding kan ske i forretningen, på telefon 30 30 35 16 eller til info@vikali.dk

ViKaLi på Slotsgade 1 i Gråsten er en moderne antikvitetsforretning med et strejf af retro.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk