Vil du ha’ Linux styresystem på din computer?

13. januar 2023 Sundeved

Den 10.januar bortfaldt Microsofts support til Windows 7 og 8.1 helt, men der findes faktisk en billig erstatning for Windows 7 og 8.1. Miraklet er et styresystem, en installation fra Linux-familien.

Når nu din gamle pc ikke kan køre Windows 11 og den økonomiske krise kradser , så er genbrug af din gamle pc vel en mulighed, man kan overveje, skriver Alslug.

Lørdag den 14. januar kan du bare møde op i Foreningshuset på Bakkensbro Aktivitetscenter i Ullerup mellem klokken 13 og 16 og få den bærbare opgraderet til Ubuntu, som er en Linux-variant. Du bestemmer selv, om du vil give et bidrag til kaffekassen, når det hele spiller .

Artiklen fortsætter under annoncen

Man kan tage sin bærbare eller alle bærbare med. Optimalt går man ud af foreningslokalet igen med Linux på sine maskiner. Har du brug for hjælp, hjælper vi også efterfølgende.

Linux-opdateringer kommer automatisk og uden omkostninger til din PC.

Se vores kalender på alslug.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...