Vil du med på backstage-holdet i Als Revyen?

9. januar 2023 Kultur
Pressefoto
Pressefoto

Als Revyen mangler scenefolk til den kommende revy. Opgaverne for dem bag scenen i revyen er todelte. Først og fremmest skaber scenefolket vores kulisser og større rekvisitter, skriver Midtals Idrætsforening.

Derudover sørger scenefolket for, at forestillingen glider nemt med den gennemgående skarpe timing, som Als Revyen er kendt for.

Vi leder efter personer, der vil bruge noget af deres fritid i januar, februar og starten af marts til både forberedelse og afvikling af Als Revyen 2023. Det kunne måske være en pensioneret snedker/tømrer eller en studerende, der gerne vil bruge sine hænder og kreativitet. Vi er åbne for alle, der ønsker at være med til at skabe en fed revyforestilling i Augustenborghallerne.

Har du eller en du kender interesse i at være en del af Als Revyens scenegruppe, så send en mail til post@alsrevyen.dk

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. januar 2023 Kultur, Sønderborg

SMUK havde Dorthe Gerlach med til Nytårskoncerten

28. januar 2023 Kultur

Fredag aften spillede Slesvigsk Musikkorps Nytårskoncert i Alsion og inden musikken begyndte, så var J. P. Rasmussen fra Hjemmeværnet på scenen og byde velkommen. Det skyldes, at Hærhjemmeværnet og Lions Sønderborg og Alssund er sammen om at arrangere koncerten. “SMUKs Nytårskoncerter kom til Sønderborg i 2003 og det skyldes en meget fremsynet chef på Sønderborg […]

Læs mere...