Vil du prøve at dykke med Dykkerklubben Poseidon?

26. december 2021 Kultur

Torsdag den 6. januar har du chancen for at finde ud af, om dykning er noget for dig. Dykkerklubben Poseidon har et introduktionsmøde i Nordals Idrætscenter, hvor de gennemgår dykkersporten, de uddannelser vi tilbyder i vores klub og hvilke krav der er til dem, samt spændene historier fra vores ture, som bliver fortalt med video og billeder. Her vil det os være mulighed for at stille spørgsmål til vores instruktører.

Efter introduktionsmødet, går vi i svømmehallen og klæder om. Her vil du få en kort introduktion til udstyret og funktioner, hvor efter du under kyndig vejledning vil få mulighed for at prøve at dykke i svømmehallen, skriver dykkerklubben.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et prøvedyk vil hjælpe dig med at finde ud af, om dykning er noget for dig og det er en rigtig god måde at komme i gang med dykning på. Et prøvedyk giver dig lov til at opleve den ro, der findes under vandet – du hører kun lyden af din vejrtrækning og mærker vægtløsheden.

Det vigtigt du husker badetøj og håndklæde.

For kunne prøve flaskedykning, skal du være minimum 14 år

Har du en dykkermaske og finner må du også gerne med bringe det – ellers har vi udstyr som der kan lånes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du tilmelder dig her på dykkerklubbens hjemmeside .

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...