Vil du være bedemand?

12. september 2013 Erhverv

Den 4. november begynder det første hold på den nye bedemandsuddannelse og den varer i seks uger, hvor der veksles mellem teori og praktik, som tilsammen vil klæde deltagerne grundigt på til de ventende opgaver i egen  eller som ansat i en eksisterende bedemandsforretning.

En del af fagene på uddannelsen kommer fra akademimerkonom-uddannelsen og de suppleres med krisehåndtering, psykologi og viden om sorgens faser, kundeforståelse, etik, løftestillinger, samarbejde, kirkegårdskultur og salmesang.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at sikre et højt niveau, så bruges der en række gæstelærere. For eksempel bedemænd, præster og psykologer.

Uddannelsen er tilskudsberettiget ifølge loven om seks ugers selvvalgt uddannelse. Hvis man efter endt uddannelse alligevel ikke vil være bedemand, så kan uddannelsen kombineres med andre uddannelser.

Læs mere på blivbedemand.nu

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...