Vil du være bedemand?

12. september 2013 Erhverv

Den 4. november begynder det første hold på den nye bedemandsuddannelse og den varer i seks uger, hvor der veksles mellem teori og praktik, som tilsammen vil klæde deltagerne grundigt på til de ventende opgaver i egen  eller som ansat i en eksisterende bedemandsforretning.

En del af fagene på uddannelsen kommer fra akademimerkonom-uddannelsen og de suppleres med krisehåndtering, psykologi og viden om sorgens faser, kundeforståelse, etik, løftestillinger, samarbejde, kirkegårdskultur og salmesang.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at sikre et højt niveau, så bruges der en række gæstelærere. For eksempel bedemænd, præster og psykologer.

Uddannelsen er tilskudsberettiget ifølge loven om seks ugers selvvalgt uddannelse. Hvis man efter endt uddannelse alligevel ikke vil være bedemand, så kan uddannelsen kombineres med andre uddannelser.

Læs mere på blivbedemand.nu

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Erhverv, Sønderborg

Hjælp Iver Daabeck med at forebygge madspild – pluk selv majs på markerne

25. september 2021 Erhverv

Iver Daabeck har to marker med sukkermajs tæt ved Sønderborg. Den ene ligger lige til højre, når man kører af Alssundbroen. Den anden ligger ved samkørselspladsen på Sundeved-siden, hvor der også står en salgsbod med kartofler, majs og halloweengræskar. “Jeg har det problem, at ALDI og Salling Group påstår, de ikke kan sælge majs mere […]

Læs mere...