Vil du være bedemand?

12. september 2013 Erhverv

Den 4. november begynder det første hold på den nye bedemandsuddannelse og den varer i seks uger, hvor der veksles mellem teori og praktik, som tilsammen vil klæde deltagerne grundigt på til de ventende opgaver i egen  eller som ansat i en eksisterende bedemandsforretning.

En del af fagene på uddannelsen kommer fra akademimerkonom-uddannelsen og de suppleres med krisehåndtering, psykologi og viden om sorgens faser, kundeforståelse, etik, løftestillinger, samarbejde, kirkegårdskultur og salmesang.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at sikre et højt niveau, så bruges der en række gæstelærere. For eksempel bedemænd, præster og psykologer.

Uddannelsen er tilskudsberettiget ifølge loven om seks ugers selvvalgt uddannelse. Hvis man efter endt uddannelse alligevel ikke vil være bedemand, så kan uddannelsen kombineres med andre uddannelser.

Læs mere på blivbedemand.nu

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...