Vil du være besøgsven i Røde Kors i Gråsten?

21. september 2022 Gråsten

I Røde Kors i Gråsten er der en besøgsvenneordning, hvor omkring otte personer en gang om ugen får besøg af en ven til en gåtur, et slag kort, til at læse avisen sammen med, eller blot til lidt snak. Alt efter hvad de selv bliver enige om, skriver Røde Kors.

Et besøg varer normalt et par timer, skriver Røde Kors og fortæller, der er brug for flere besøgsvenner.

Der er mennesker i Gråsten, som har svært ved selv at komme ud og det kan være ensomt – og det bedste værn mod ensomhed er en eller flere gode venner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som besøgsven bliver du en del af Røde Kors sociale netværk og inviteres også med i andre sociale sammenhænge.

Vi har en venteliste på ældre, der gerne vil have en besøgsven, og vi har dermed behov for flere, så er du god til at lytte og til at udvise omsorg, vil vi gerne invitere dig med i vort team.

Kontakt venligst Grethe Bangsgaard. Tlf. 2637 9131 eller mail ’alnor@mail.tele.dk, hvis du vil melde dig til eller have flere oplysninger.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...