Vil du være chef i eget cafeteria?

17. maj 2013 Erhverv

Her er chancen for at blive sin egen chef og dermed også selv beslutte, om du skal have mere i løn eller måske en fyreseddel.

Kultur- og Erhvervsudvalget har besluttet at genudbyde forpagtningen af cafeteriet i Ahlmannsparken. Forpagtningen udbydes til overtagelse pr. 1. september 2013 eller efter nærmere aftale. Cafeteriet servicerer hallens brugere, foreninger, organisationer og institutioner i Sønderborg Kommune – men ikke private arrangementer.

Sønderborg Kommune ønsker en ”sund profil” for cafeteriet. Forpagteren er derfor forpligtet til at cafeteriet udbyder gode og sunde spise- og drikkevarer. Interesserede forpagtere kan komme med et udspil, som vil blive vurderet på den tilbudte forpagtningsafgift, det planlagte serviceniveau, åbningstider, de planlagte tiltag for en god sundhedspolitik og et socialt ansva, samt forpagterens erfaring.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fristen er mandag den 1. juli 2013 kl. 12.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...