Vil du være chef i eget cafeteria?

17. maj 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Her er chancen for at blive sin egen chef og dermed også selv beslutte, om du skal have mere i løn eller måske en fyreseddel.

Kultur- og Erhvervsudvalget har besluttet at genudbyde forpagtningen af cafeteriet i Ahlmannsparken. Forpagtningen udbydes til overtagelse pr. 1. september 2013 eller efter nærmere aftale. Cafeteriet servicerer hallens brugere, foreninger, organisationer og institutioner i Sønderborg Kommune – men ikke private arrangementer.

Sønderborg Kommune ønsker en ”sund profil” for cafeteriet. Forpagteren er derfor forpligtet til at cafeteriet udbyder gode og sunde spise- og drikkevarer. Interesserede forpagtere kan komme med et udspil, som vil blive vurderet på den tilbudte forpagtningsafgift, det planlagte serviceniveau, åbningstider, de planlagte tiltag for en god sundhedspolitik og et socialt ansva, samt forpagterens erfaring.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fristen er mandag den 1. juli 2013 kl. 12.

18. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Sydtrafik skifter snart over til sommerkøreplanen

18. juni 2024 Erhverv

Søndag den 30. juni er første dag med ændrede køreplaner for alle Sydtrafiks busser, der har tradition for at introducere nye køreplaner den sidste søndag i juni. I år sker der en del ændringer og i Sønderborg Kommune er det lokalruterne, du skal holde øje med. Den gratis turistrute på Als 709 får en lille […]

Læs mere...