Vil du være chef i eget cafeteria?

17. maj 2013 Erhverv

Her er chancen for at blive sin egen chef og dermed også selv beslutte, om du skal have mere i løn eller måske en fyreseddel.

Kultur- og Erhvervsudvalget har besluttet at genudbyde forpagtningen af cafeteriet i Ahlmannsparken. Forpagtningen udbydes til overtagelse pr. 1. september 2013 eller efter nærmere aftale. Cafeteriet servicerer hallens brugere, foreninger, organisationer og institutioner i Sønderborg Kommune – men ikke private arrangementer.

Sønderborg Kommune ønsker en ”sund profil” for cafeteriet. Forpagteren er derfor forpligtet til at cafeteriet udbyder gode og sunde spise- og drikkevarer. Interesserede forpagtere kan komme med et udspil, som vil blive vurderet på den tilbudte forpagtningsafgift, det planlagte serviceniveau, åbningstider, de planlagte tiltag for en god sundhedspolitik og et socialt ansva, samt forpagterens erfaring.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fristen er mandag den 1. juli 2013 kl. 12.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...