Vil du være medejer af køkkenet i Salen Sønderborg Kaserne?

12. maj 2022 Erhverv

Vi er på udkig efter en kok, som har lyst til at styre slagets gang i vores store køkken i SALEN Sønderborg Kaserne. Udover den daglige morgenbuffet til vores mange hotelgæster, rummer vores konferencesals eventkalender også mange spændende arrangementer, skriver Hotel Sønderborg Kaserne.

Dérfor håber vi på at finde en fast ildsjæl til køkkenet, som tør ’sætte hånden på kogepladen’ og ønsker at være med til at sætte dagsordenen for alle serveringerne fra køkkenet i SALEN, Sønderborg Kaserne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi oplever en flot interesse for byens tidligere kaserne-gymnastiksal, som fra 2021 har stået klar som et topmoderne, nyt og eksklusivt konferencelokale med udsigt ud mod Alssund. Ribberne på langsiden, rebene fra loftet og badmintonstregerne på gulvet er skiftet ud med flot belysning, akustikpaneler, stor bar samt klimaanlæg.

De nye faciliteter byder på uendelige muligheder for både private fester, foreningskomsammen, koncerter, fejringer, møder m.fl. og det er lige præcis hér, at vores ildsjæl i køkkenet skal træde til, for at hjælpe med den helt rigtige sammensætning og tilberedning af serveringerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi ser dig gerne som medejer af køkkenet, så vi sikrer at alle parter viser og føler det samme nære forhold for projektet, som vi selv gør. Som medejer, vil al økonomi være separat fra os – vi tilbyder at stå for udlejning og rengøring af SALEN, og ønsker en medejer, som kan sørge for, at vores gæster får den bedste smagsoplevelse.

Vi har et team af personale, som gerne hjælper med serveringer samt i køkkenet, men det er selvfølgelig også en mulighed at komme med eget personale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fremtidsperspektiverne for et spændende samarbejde er mange, så har vi vækket den mindste gnist i dig/jer, så tøv ikke med at kontakte os på SALEN@sonderborgkaserne.dk for at aftale et møde om, hvad fremtiden kan bringe for begge parter.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...