Vil du være sæsonarbejder i Universe?

31. maj 2021 Erhverv
Universe søger sæsonarbejdere
Universe søger sæsonarbejdere

Universe har brug for flere sæsonarbejdere og derfor opfordrer HR-chef Bodil Agnete Christensen unge mennesker til at søge.

“Man søger vi Universes hjemmeside og der skal hverken skrives ansøgning eller cv”, siger hun. Det, som der kigges på, det er, hvor mange timer, den unge vil arbejde – og så sker udvælgelsen og oplæringen via workshops.

“Det er især i de forskellige food-områder, vi skal bruge medarbejdere og opgaverne er blandt andet at gøre madvarerne klar, betjene gæsterne, lave kaffe og så videre”, siger Bodil Agnete Christensen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der skal også bruges sæsonarbejdere i oplevelsesområdet og til gæstesupport.

Hvis du skal holde sabbatår eller på andre måder har mulighed for at springe med på holdet i Universe, så skal du udfylde et ansøgningsskema, som du finder HER PÅ UNIVERSE.DK

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49