Vil Venstres top bevare regionerne?

16. maj 2015 Politik

Ingen ved, om Venstre vil bevare eller nedlægge regionerne, hvis blå blok vinder valget – og Venstre-politiker Thyge Nielsen, der sidder i regionsrådet i Region Syddanmark, til at kræve et klart svar fra partiets top.region

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter valget skal regionerne nedlægges.

Sådan bliver det i hvert fald, hvis man spørger størstedelen af partierne i blå blok. Indtil videre har De Konservative, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti tilkendegivet, at de ønsker at nedlægge regionerne, men Venstre har ikke fortalt, hvordan de ser på sagen.

Den nuværende formand, Carl Holst er kandidat til folketinget, og det forventes at han bliver valgt sikkert ind, fortæller TV SYD.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dermed kan partifællen Thyge Nielsen, der står til at over formandsposten i Regin Syddanmark efter Carl Holst, blive manden, der lukker og slukker.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...