Vild med at stå på ski – så flyver Alsie Express dig direkte til slaraffenland af skisportssteder

7. januar 2022 Erhverv
Foto: Pressefoto, Alsie Express
Foto: Pressefoto, Alsie Express

Skisæsonen står for døren, og Sønderborgs lokale flyselskab, Alsie Express er ved at være klar til at flyve de første sønderborgensere fra Sønderborg Lufthavn direkte til Scandinavian Mountains Airport, som ligger i Sverige, lige på grænsen til Norge.

”Vi ser frem til at sende de første gæster afsted til de svenske fjelde fra og med den 30. januar 2022, og med den direkte rute til Scandinavian Mountains Airport er der kun 20 minutter fra skiløb i Sälen, 40 minutter fra Trysil og under to timer på de største skiresorts i Sverige og Norge”, fortæller Dennis Rybasch, adm. direktør hos Alsie Express til SønderborgNYT.

Den korte afstand til pisterne gør Scandinavian Mountains Airport  til et perfekt udgangspunkt for alle, der vil på ski og med to flyvninger om ugen i uge 5 og 6 og en ugentlig flyvning i ugerne 7 og 8, er alle muligheder tilstede for en dejlig tur i sneen for skiglade sønderborgensere – om man er nybegynder eller habil skiløber.

”Området er fantastisk med alt indenfor ski på kort afstand. Dejlige hytter, lejligheder og hoteller, masser af sne, ild i pejsen og røde kinder efter en lang dag på ski i den friske fjeldluft”, siger Dennis Rybasch, der tilføjer, at der fortsat er ledige pladser – også for dem der er til andet end at stå på ski:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Udover skiløb er der et væld af andre aktiviteter, som blandt andet tæller kørsel med kælk, snescooter eller hundeslæde, og der er naturligvis også dejlige wellnesssteder og vandring i fjeldene til de, der gerne vil andet end at løbe på ski”, siger Dennis Rybasch.

Alsie Express starter flyvningerne til Scandinavian Mountains Airport den 30. januar 2022, og hvis du er interesseret i en tur til de svenske fjelde, så tjek priser og afgangstider her.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...