Vild med Rasmus Seebach – så skynd dig at købe billet

14. oktober 2013 Kultur

Hvis du er vild med Rasmus Seebach, så er det om at få klikket ind på Billetnet og sikre dig en plads, når den populære stjerne kommer til Sønderborg i februar. Billetsalget er i fuld gang.

– Billetsalget startede mandag kl. 10.00 og de første 500 billetter er solgt Der er kun plads til 3000, så det kan koste pladsen at vente for længe, siger eventmanager Jes Johansen fra Kultur i Syd.

Rasmus Seebach til koncert i Augustenborg. Foto: Ole Kæhler

Rasmus Seebach til koncert i Augustenborg. Foto: Ole Kæhler

Artiklen fortsætter under annoncen

Rasmus Seebach kommer efter næsten to års pause igen til Sønderborg, hvor han denne gang vil vælte Skansen den 28. februar 2014.

Rasmus Seebach er ikke blevet mindre eftertragtet, hvilket hans nye succesfulde single Olivia, der er stormet ind på hitlisterne, vidner om.

Snart kommer også hans nye album ”Ingen Kan Love Dig I Morgen” på gaden.

Rasmus Seebach er på tour med et repertoire fyldt med helt nye numre – samt de hits, der har gjort ham til et af de absolut hotteste navne på de danske musikscener.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rasmus selv har også store forventninger til den kommende turné:

-For mig er det den ultimative forløsning at komme ud og spille mine sange. Det at komme ud og se sangene leve, se publikum i øjnene og høre dem synge med, er det bedste jeg ved. Der er her musikken kan leve, og det er i sidste ende for disse mennesker jeg laver musikken.

Billetsalget foregår via billetnet.dk

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...