Viller tyvstarter deres udsalg

5. januar 2022 Erhverv
Sanne Viller gør klar til live-salg på Facebook
Sanne Viller gør klar til live-salg på Facebook

Torsdag klokken 10 begynder udsalget hos Viller i Perlegade i Sønderborg, hvor halvdelen af varerne er sat ned med 40-50 procent.

“Men allerede onsdag aften har vi live-salg på vores Facebookside og det er med supergode priser og en tyvstart på udsalget”, siger Sanne Viller. Hun fortæller, at når der er live-salg, så har hver vare sit nummer og kunden skriver så varenummer og størrelse i kommentarfeltet.

Sanne Viller fortæller, at butikken er begyndt at gøre rigtigt meget i live-salg på Facebook.

“Det har givet os kunder fra hele landet og det går forrygende. Jeg er slet ikke i tvivl om, at den slags handel er kommet for at blive”.

Faktisk går det så godt, at Sanne Viller er på udkig efter en ung, som kan hjælpe med live-salget.

“Det skal selvfølgelig være en person, som kan præsentere vores varer og også har styr på Facebook”, siger Sanne Viller, som forestiller sig en gymnasieelev, som har lyst til at tjene sine egne lommepenge.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...