Vind billeder fra Flemmings Foto

15. november 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Nu har du chancen for at vinde to flotte billeder af dig selv eller en, som du kender. Det er Flemmings Foto, der tilbyder billeder til to heldige vindere, som udtrækkes blandt besvarelserne i konkurrencen nederst i artiklen.juletilbud 2013 til web

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er en del, der bestiller billeder af børnene her op til jul. De gives så til bedsteforældrene i julegave, siger Flemming Nissen, der er uddannet fotograf og bosat i Hørup.

Flemmings Foto laver foto-opgaver for private og virksomheder. Man kan ganske enkelt bare ringe på 2042 6993 og få en snak med fotografen. Også hvis man have en samling billeder fra naturen.

– Og så synes jeg da, at folk skal bruge en uddannet fotograf, der jo kan nogle ting, som mange andre ikke kan, siger Flemming Nissen, der blandt meget andet tager fotos for virksomheder, så de har lidt at vælge imellem til deres reklame-materiale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konkurrence

Kan Flemming tilbyde fotografering af skoler og børnehaver?

Hvis du ikke har svaret i den boks, der hedder paratviden, så er der en livline: flemmingsfoto.dk – og på samme side finder du mailen, du skal bruge, når du sender dit svar.

Sidste chancen for at svare er 20. november kl. 06:00.

Vinderne får direkte besked.

28. februar 2024 Sønderborg, Frivillige

Unge ensomme kan få hjælp af andre unge

28. februar 2024 Sønderborg

Vi er nødvendige, fordi der er rigtigt mange unge i Sønderborg, som er ensomme. Og det bliver ikke lettere at håndtere, når ensomhed blandt unge er et tabu, siger tre unge kvinder, som er frivillige i foreningen Ventilen, Ven-til-en, der holder til i Mejeriet. “Når der er ensomme unge, der hører om os, så går […]

Læs mere...