Vind billeder fra Flemmings Foto

15. november 2013 Erhverv

Nu har du chancen for at vinde to flotte billeder af dig selv eller en, som du kender. Det er Flemmings Foto, der tilbyder billeder til to heldige vindere, som udtrækkes blandt besvarelserne i konkurrencen nederst i artiklen.juletilbud 2013 til web

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er en del, der bestiller billeder af børnene her op til jul. De gives så til bedsteforældrene i julegave, siger Flemming Nissen, der er uddannet fotograf og bosat i Hørup.

Flemmings Foto laver foto-opgaver for private og virksomheder. Man kan ganske enkelt bare ringe på 2042 6993 og få en snak med fotografen. Også hvis man have en samling billeder fra naturen.

– Og så synes jeg da, at folk skal bruge en uddannet fotograf, der jo kan nogle ting, som mange andre ikke kan, siger Flemming Nissen, der blandt meget andet tager fotos for virksomheder, så de har lidt at vælge imellem til deres reklame-materiale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konkurrence

Kan Flemming tilbyde fotografering af skoler og børnehaver?

Hvis du ikke har svaret i den boks, der hedder paratviden, så er der en livline: flemmingsfoto.dk – og på samme side finder du mailen, du skal bruge, når du sender dit svar.

Sidste chancen for at svare er 20. november kl. 06:00.

Vinderne får direkte besked.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...