Vind billetter til Comedy i Det Sønderjyske Køkken

17. oktober 2019 Kultur

Tirsdag den 22. oktober klokken 19 er der stand up på menuen i Det Sønderjyske Køkken – og du har chancen for at vinde to billetter, hvis du kan skrive i kommentarfeltet under artiklen på SønderborgNYTs Facebookside, hvem, det er, der kommer på besøg.

Hvis du ikke har den mindste anelse om, hvilke landskendte stand up-komikere, der kommer, så er der hjælp at hente med et klik HER på LINKET.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du skal skrive dit svar senest mandag klokken 10 og vinderne offentliggøres på SønderborgNYT mandag middag.

“Vi har takket ja til at være værter for stand up-komikere fra den øverste hylde. På den måde kan vi byde på noget anderledes”, siger restauratør Jesper Kock.

Hvis du vil være helt sikker på at opleve showet, så kan du købe dig en billet HER på Det Sønderjyske Køkkens hjemmeside

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Nordborg, Frivillige

Et ægtepar fra Nordborg og Frelsens Hær fik Brobyggerprisen

22. oktober 2021 Nordborg

Integrationsrådet overrakte torsdag ’Brobyggerprisen 2021’ til ægteparret Poul og Britt Sørensen fra Nordborg samt Frelsens Hær i Sønderborg. ”Brobyggerprisen er vigtig. Når vi hvert år i Integrationsrådet hædrer personer, virksomheder eller organisationer, så er det med det for øje at få sat et positivt fokus på det mangfoldige arbejde, der foregår hele tiden og som […]

Læs mere...