Vind billetter til en koncert med stjerner fra tv-serien Badehotellet

17. marts 2023 Kultur
Pressefoto
Pressefoto

Den 10. juni kl. 14 kan du tage i Alsion og komme i godt og muntert selskab med et par særdeles velsyngende danske sangere, som du måske kender bedst som skuespillere?

Det er selvfølgelig Jens Jacob Tychsen, som krydrer enhver episode af Badehotellet med skønne sange og krukkede stjernenykker og Amalie Dollerup, som vi har oplevet både i tv-serier og på de skrå musical-brædder, der er tale om, skriver Danske Seniorer

Jens Jacob Tychsen elsker selv rat-pack musik og swing og Amalie Dollerup har skabt sig et navn som musicalstjerne i blandt andet Annie, Saturday Night Fever, En Kort En Lang og Mød mig på Cassiopeia.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det lover godt for et herligt, muntert og swingende program.

Danske Seniorer glæder sig til at præsentere dem for dig – sammen med Prinsens Musikkorps, der er absolut ’alt-spillende’.

Glæd dig til lidt af hvert, både swing og rat-pack-musik, danske og internationale evergreens – og mon ikke også, der drysser både lidt dansk revy-stjernestøv og lidt badehotel-stemning ind over eftermiddagen.

Vind to billetter

Du har mulighed for at vinde to billetter, hvis du svarer rigtigt på det efterfølgende spørgsmål og sender dit svar til ole@sonderborgnyt.dk senest søndag klokken 22.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spørgsmålet er: Hvilken rolle havde Amalie Dollerup i Badehotellet?

Vinderne får billetterne tilsendt, når konkurrencen slutter.

Billetterne til koncerten er til særlig seniorpris på 225 kroner og de sælges på Koncertsalen Alsions hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Sønderborg, Debat

Debat: SF-medlem er træt af dårlig belægning i gågaden, Sdr. Havnegade og på Strandpromenaden

22. marts 2023 Sønderborg

Erik Bach, medlem i SF, Sydals, skriver: Der tegner sig et billede af Sønderborgs veje. Hvad sker der lige? Kører man over Dybbøl ligger chaustenene som hø og hakkelse. Det kunne man have gjort bedre. Så tager man Sdr. Havnegade. Her flyder chaustenene, når det er højvande. Her ville brosten være bedre. Så tager man […]

Læs mere...