Vind et års forbrug af Sunset Boulevards burgere

6. september 2021 Erhverv
Pressefoto
Pressefoto

Torsdag den 16. september åbner Sunset Boulevard en ny restaurant lige i midten af Center Øst og den nye Sunset Boulevard danner rammerne for et frisklavet måltid mad i en flot restaurant eller gennem drive-in.

Restauranten slår dørene op for første gang klokken 10 til nye lækre omgivelser, som er indrettet i et skandinavisk design med danske arkitekttegnede møbler. For de 50 første gæster venter der sig et ganske ekstraordinært tilbud – de kan nemlig se frem til et helt års forbrug af burgere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Restaurantchef Tina Simonsen og hendes team glæder sig til åbningen, hvor de står klar til at byde alle de glade gæster velkommen:

“Vi glæder os, og vi er så klar til at åbne vores flotte nye Sunset Boulevard. Det bliver en festdag med stærke tilbud, så vi håber på, at mange fra både nær og fjern kigger forbi til en festlig dag og et frisklavet måltid mad,” siger Tina Simonsen i en pressemeddelelse.

Det er francisetager Kim Faber, som i forvejen driver Sunset Boulevard i Rødekro og Haderslev, der også står bag den nye restaurant i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan åbne i Sønderborg. Det er ikke lang tid siden, at vi åbnede en ny restaurant i Haderslev. Det er gået rigtig godt siden og jeg håber meget på, at det gentager sig her i Sønderborg, og at de lokale tager godt imod os,” siger Kim Faber.

Udover et års forbrug af burgere til de 50 første gæster på åbningsdagen, kommer restauranten også til at byde på andre gode tilbud i form af kuponer, som vil blive delt ud på dagen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...